سلامت پوست

ماساژ صورت بهترین شیوه برای جوانسازی پوست

ماساژ صورت بهترین شیوه برای جوانسازی پوست

یکی از روش‌های سنتی و طبیعی برای رسیدگی به پوست صورت و جوانسازی صورت انجام ماساژ صورت است. این متد نه تنها برای کاهش تنش و استرس استفاده می‌شود و کاربردی است، بلکه برای از بین بردن لک‌های پوستی صورت، افزایش کلاژن سازی، زاویه‌سازی و فرمینگ، از برین بردن چین و چروک و جوانسازی نیز مناسب و مفید است. در این مقاله مجله دکتر کلایتون فواید ماساژ صورت و بهترین راه انجام آن خواهیم پرداخت.

فواید ماساژ صورت برای لک‌ها

ماساژ صورت با تاثیری که بر افزایش گردش خون دارد به بهبود روند ترمیم سلولی پوست و افزایش اکسیژن رسانی به پوست کمک می‌کند. علاوه بر این ماساژ دادن صورت تلخیه مایع لنفاوی را نیز سرعت می‌بخشد، این موارد به از بین بردن لک‌های پوستی و ترمیم آن کمک می‌کند. لک‌های پوستی عارضه‌هایی هستند که تحت تاثیر آفتاب سوختی، جای خوش و آکنه، بیماری‌های پوستی و … ایجاد می‌شوند و از سلامت و شفافیت پوست صورت می‌کاهند و بر زیبایی چهره تاثیر دارند. راهکار طبیعی از بین بردن این لکه‌ها ماساژ صورت و استفاده از محصولات مراقبت پوستی ارگانیک و باکیفیت است، چرا که ماساژ منظم صورت به جذب بهتر ماده موثره این محصولات نیز کمک می‌کند.

بهترین زمان برای ماساژ صورت

یکی از بهترین زمان‌ها برای ماساژ روزانه پوست صورت صبح و پس از بیداری است، چرا که در این زمان پس از استراحت کافی پوست در آرامش است و میزان ترشح سموم بدن در این ساعات کمتر است. پس می‌توانید ماساژ صورت را در روتین پوستی صبح خود قرار دهید. ماساژ صورت شب‌ها قبل از خواب نیز منجر به جذب بهتر مواد مغذی به پوست می‌شود و به طراوت و شادابی پوست کمک می‌کند. اثرات تنش و استرس روز را نیز می‌توانید با ماساژ صورت پیش از خواب از پوست خود بزدائید.

آموزش مرحله به مرحله ماساژ صورت در منزل

  1. تمیز کردن پوست: پیش از شروع ماساژ صورت، ابتدا پوست خود را به خوبی با شوینده مناسب تمیز کنید تا از چربی و آلودگی پاک شود. (جهت مطالعه بیشتر: شست و شوی دو مرحله‌ای صورت)
  2. استفاده از روغن یا سرم: با استفاده از روغن‌های طبیعی مانند روغن نارگیل، روغن بادام یا محصولات پوستی با کیفیتی مثل سرم صورت سطح پوست را چرب کنید که هم مواد مغذی جذب پوستتان شوند و هم پوست صورتتان برای ماساژ لغزنده شود.
  3. حرکات گرم کردن: با انجام حرکات دایره‌ای ملایم، تمام قسمت‌های صورتتان را به مدت چند دقیقه ماساژ دهید تا عضلاتتان گرم شوند.
  4. ماساژ پیشانی: با نوک انگشتان، از وسط پیشانی شروع کنید و با حرکات دایره‌ای به آرامی به سمت شقیقه‌ها ماساژ دهید. با حرکات دورانی انگشتانتان را به سمت بالا ببرید و چندین بار این حرکت را تکرار کنید.
  5. ماساژ دور چشم: با انگشت حلقه (که ملایم‌ترین انگشت است) از گوشه داخلی چشم به سمت شقیقه‌ها به آرامی دور چشم را ماساژ دهید. اینکار به کاهش پف چشم‌ها کمک خواهد کرد.
  6. ماساژ گونه‌ها: با حرکات بالا رونده از گوشه‌های بینی به سمت شقیقه‌ها به آرامی گونه‌ها را ماساژ دهید. این ماساژ به فرم گرفتن گونه‌ها کمک می‌کند.
  7. ماساژ فک: با حرکات رو به بالا، خط فک را ماساژ دهید تا به سفت شدن پوست این ناحیه کمک کنید. خطوط لبخند حود را نیز به سمت بیرون صورت با انگشتان اشاره به آرامی بکشید. اینکار به کاهش چین و چروک این ناحیه کمک خواهد کرد.
  8. ماساژ گردن: برای افزایش خونرسانی و جلوگیری از افتادگی پوست این ناحیه و شل شدگی آن نیز، گردن را از پایین به بالا با حرکات منظم ماساژ دهید.
  9. شستشو و مرطوب‌سازی: پس از ماساژ، صورت خود را با آب ولرم بشویید و از یک مرطوب‌کننده مناسب استفاده کنید.

ماساژ صورت برای کلاژن‌سازی

کلاژن نوعی پروتئینی است که به پوست برای استحکام به آن نیاز دارد و به پوست خاصیت ارتجاعی می‌دهد. با افزایش سن، تولید کلاژن کاهش می‌یابد و در نتیجه چین و چروک‌ها و افتادگی پوست ظاهر می‌شود. ماساژ دادن صورت راحتی طبیعی و سنتی است که به تحریک تولید کلاژن، به بهبود بافت پوست و کاهش علائم پیری کمک می‌کند. برای اینکه تاثیرات ماساژ بر کلاژن سازی پوست را مشاهده کنید حداقل سه بار در هفته آن را تکرار کنید و در کنار ماساژدهی صورت از محصولات دارای ویتامین نیز برای تقویت و جوانسازی پوست استفاده کنید. استفاده از دستگاه جوانسازی پوست نیز می‌تواند منجر به تحریک پوست و افزایش کلاژن سازی شود.

نکات مهم در مورد ماساژ صورت

  • فشار ملایم: از فشار زیاد خودداری کنید تا به پوست آسیب نرسد.
  • تکرار منظم: برای مشاهده نتایج بهتر، ماساژ صورت را به طور منظم انجام دهید.
  • انتخاب روغن مناسب: از روغن‌هایی استفاده کنید که برای نوع پوست شما مناسب باشند.
  • مشورت با متخصص: اگر پوست شما دارای مشکلات خاصی است، قبل از شروع ماساژ با یک متخصص پوست مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *